blå sygesikringskort schweiz


Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Hvis din attest er fra før.


Det Bla Eu Sygesikringskort

Bestil tid til personlig betjening.

. Vi anbefaler at du i tilfælde af tyveri kun tager del 1 af registreringsattesten med. Det blå EU-sygesikringskort dækker sygeudgifter for dig på samme måde som de offentligt sikrede i det pågældende EUEØS-land. Det er vigtigt at du medbringer det blå EU-sygesikringsbevis på rejser til Europa.

Kortet dækker i EU Island Norge Liechtenstein og Schweiz. Du kan anvende dit gule sundhedskort i Norge sammen med billedlegitimation. Rådgive dig før du rejser ud læs mere på vores hjemmeside Kontaktes hele døgnet på både telefon 33 92 11 12 og e-mail email protected.

I Borgerservice kan du få hjælp til pas kørekort vielse folkeregister sygesikring lægeskift pladsanvisning selvbetjening og meget mere. Du kan læse mere og bestille det blå sygesikringskort på borgerdk. Læs mere om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Når du rejser i EUEØS-lande supplerer Rejse EuropaPlus med dækning af bla. Det gælder også hvis du skal. Rejse Europa dækker dig på rejser op til en måneds varighed uanset hvor ofte du rejser.

Rejse Europa dækker alle typer rejser i det geografiske dækningsområde for Europa som supplement til det blå EU-sygesikringskort se forsikringsbetingelserne 3Da forsikringen er et supplement til det blå EU-sygesikringskort er det et krav at du har dette kort. Ellers kan du få en papirblanket ved at kontakte Udbetaling Danmark International Sygesikring. Rejser du uden for Europa er du kun dækket af din private rejseforsikring.

Såfremt Udenrigsministeriet eller de danske repræsentationer i udlandet som led i sagsbehandlingen bliver bekendt med oplysninger eller forhold der kan være strafbare efter dansk ret videregives disse oplysninger til den relevante. Hvis du rejser i EU- EØS-landene samt Schweiz Færøerne og Grønland er du omfattet af det blå EU-sygesikringskort. Du skal bruge en selvbetjeningsløsning hvis du har NemIDMitID.

Denne rejseforsikring er især en fordel hvis du aldrig rejser uden. Statsborger i et EUEØS-land eller Schweiz og udsendt til at gøre tjeneste ved NATO WHO eller anden international organisation i Danmark. Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling.

Rejseforsikringen er et vigtigt supplement til det blå EU-sygesikringskort på rejser i EUEØS-landene. Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring. Har du brug for hjælp til kontakten med Udbetaling Danmark om det blå EU-sygesikringskort særligt sundhedskort eller lignende kan du her læse hvad du skal gøre.

Bestil det blå EU-sygesikringskort eksternt link Original registreringsattest. Færøerne Andorra Isle of Man San Marino Schweiz Storbritannien og Vatikanstaten. Egenbetaling til sygeudgifter ved offentlig læge og offentlige hospitaler i tilfælde af akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Det blå EU-sygesikringskort dækker. Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved. Det blå kort giver dig ret til sygehjælp på samme vilkår som opholdslandets egne borgere.

Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring. Hvis du arbejder i Danmark men bor i et andet EUEØS-land eller Schweiz kan du også søge Udbetaling Danmark om det blå EU-sygesikringskort. Du kan anvende dit blå EU-sygesikringskort i Norge.


Tjek Lige Det Bla Kort Inden Julerejsen Sos International


News Danskerne Ved Stadig Ikke Hvad Det Bla Sygesikringskort Daekker


Det Bla Eu Sygesikringskort Laes Mere Om Det Bla Kort Laererstandens Brandforsikring


Det Bla Kort Offentlig Rejseforsikring Vejle Brand Forsikringsselskabet Vejle Brand G S


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


2


Eu Sygesikringskort


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Det Bla Eu Sygesikringskort Oresunddirekt


Det Bla Sygesikringskort Roskilde Kommune


Eu Sygesikringsbevis


1 5 Millioner Bla Sygesikringskort Er Snart Ugyldige Se Her Hvor Det Kan Bruges Tv 2


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


Forvirret Sadan Daekker Det Bla Sygesikringskort Pa Ferien Bt Danmark Www Bt Dk


Ida Forsikring Bla Sygesikringskort Vs Rejseforsikring Facebook By Ida Forsikring


Sygesikringskort Rejseforsikring


Det Kan Koste Dyrt Ikke At Have Styr Pa Den Bla Sygesikring Tv 2


Sygesikring Pa Rejsen Rodt Kort Til Gult Kort Fdm


2 Mio Danskere Skal Have Nyt Sygesikringskort I 2019 Finans

Related : blå sygesikringskort schweiz.